Hias Bilik Tidur Utama at Besthomever.com

Hias Bilik Tidur Utama

~kreativiti hias bilik tidur anak~ | permatahati.com (\",), Mengenal pasti bilik bersesuaian untuk bayi dan kanak-kanak penting sebelum memilih perabot yang bakal dimuatkan dalam bilik berkenaan. sebelum itu, mereka. #projekdecoraya~ idea dekorasi bilik tidur utama, #projekdecoraya la sangattttsebenarnya tak dak la nak deco apa sangat pun cuma nak ubah sikit2 jer bilik tido farah nie sempena raya yg bakal tibasekarang nie. Cara hias bilik sempit - petua seharian, Tentukan konsep sebelum hias bilik tidur, elak serabut untuk tidur lena.

Ilusi bilik tidur kecil nampak luas dengan 5 cara, Menurut moll anderson pengacara e! style network’s look for less: home dan penulis buku change your home change your life, 1/3 hidup kita dihabiskan di bilik tidur.. Tautan hati nabilahasyim: d.i.y : deko-deko bilik tidur utama, Assalamualaikum. selepas warna-warna ditentukan, tempat mengecat pula disediakan sambil2 orang2 siapkan kat bahagian dapur, saya pun buat keja jugak kat. Posisi katil di bilik tidur @dekorumah - dekorasi rumah :, Posisi katil di dalam bilik tidur penting dalam mempengaruhi keselesaan dan ciri-ciri praktikalnya sebagai tempat untuk berehat menghilangkan penat seharian..

Aku bukan bidadari: lampu pendant/tidur bilik utama, Aku memang suka pakai lampu tidur yang warm tu orang panggil apependant lamp atau melayu nya lampu terendak aku prefer panggil side table lamp. Cara betul hias bilik anak - mama & papa luv u, Rancang dengan teliti pembentukan bilik berkenaan kerana ia sememangnya menjadi tempat anak bermain, belajar dan tidur.. Home decoration @dekorumah - dekorasi rumah :, Home decoration tips, tip dekorasi rumah, a source of ideas to decorate your dream home, panduan hiasan dalaman dan tip dekorasi rumah anda..

bilik tidur utama bilik tidur ke 2 bilik tidur ke
Bilik tidur utama bilik tidur ke 2 bilik tidur ke

bilik tidur yang mempunyai konflik dekorasi kerana keluasan bilik
Bilik tidur yang mempunyai konflik dekorasi kerana keluasan bilik

GAYA ROMANTIKbilik tidur utama selesa dengan penataan lembut rona
GAYA ROMANTIKbilik tidur utama selesa dengan penataan lembut rona

Casa Impian
Casa Impian

Source:
  • permatahati.wordpress.com
  • farahwahyda.blogspot.com
  • petuaseharian.blogspot.com

Creative Home Design With Mixing Rustic and Coastal Style

Sunday, December 9th, 2012 By Sarah # Home Designs, Interior Designs
Creative Home Design With Mixing Rustic and Coastal Style

WOW! i have never seen house such a mix of rustic and coastal styles but the combination looks very perfect. This is a 1800s cottage cottage in Cornwall, England were renovated. This cottage has 3 bedrooms and 2 bathrooms on the ground floor, living room and kitchen on the first floor, plus the next self-contained, ... 

, , , ,

Amazing Bamboo-Clad House in Rotselaar by AST 77

Thursday, March 14th, 2013 By Sarah # Architecture, Home Designs
Amazing Bamboo-Clad House in Rotselaar by AST 77

This is an amazing bamboo-clad house designed by AST 77 is located in a forested plot in Rotselaar, Belgium. The 26.3 meter long by 4.5 meter wide footprint. This house has a modern design both exterior and interior. On the exterior using bamboo and black steel elements by covering all the walls – this is very ... 

, , , , , , , , , ,

Airberg Sofa Designed by Jean-Marie Massaud for Offecct

Monday, April 29th, 2013 By Sarah # Furniture, Sofa
Airberg Sofa Designed by Jean-Marie Massaud for Offecct

French designer Jean-Marie Massaud has designed sofa gray “Airberg” like iceberg for Swedish furniture brand Offecct. It consists of a long sofa and chairs chunky, either with asymmetrical backrest. Inspiration behind Airberg form is a combination of comfortable, inviting piece of seating furniture and the vacuum is filled with icebergs. Airberg consists of structural case ... 

, , , , , , , ,

Tech Lighting Designing SoCo Pendant Light

Sunday, January 6th, 2013 By Sarah # Lamps and Lights
Tech Lighting Designing SoCo Pendant Light

Tech Lighting has designed SoCo Pendant Light, this is a new system of SoCo system of Sockets & Cords provide choice, flexibility and power of custom design. With this you can adjust the tinggi, color of cable and bulb shape. SoCo Pendant Light is made of materials: metal, fabric, cloth. In addition, having dimensions – ... 

, , , , ,

Morato Arquitetura Designing Casa Nova Lima Residence in Brazil

Saturday, December 29th, 2012 By Sarah # Home Designs
Morato Arquitetura Designing Casa Nova Lima Residence in Brazil

Morato Arquitetura has completed the design for Casa Nova Lima Residence is on a hilltop in Minas Gerais, Brazil. Casa Nova Lima was extra excited to vast green land. Designer has designed this house carefully. The residence is a contemporary space that embodies the exaggerated geometric nature of the program. Inside, there is ample room ... 

, , , , , , ,

Modern Villa Sapi for Holiday in Lombok Island, Indonesia

Thursday, December 13th, 2012 By Sarah # Architecture, Villas
Modern Villa Sapi for Holiday in Lombok Island, Indonesia

Surely you know the beauty of the island of Lombok, many interesting sights offered by this island. This time Canadian architect David Lombardi offers modern design for the beautiful Villa Sapi are on the island of Lombok, Indonesia. The resort is comprised of two freestanding modern building, surrounded by terrain park with ornamental fish pond. ... 

, , , , , , ,